Producten

 

 

In mijn pedicurepraktijk gebruik ik twee productlijnen voor de voetverzorging.

  • Akileïne
  • Samenwerkende Pedicures

Akildia beschermende creme

Over het algemeen heeft een diabetesvoet een zeer dunne droge en hyperkeratose huid (hoornhuidverdikking - eelt) waardoor huidbeschadigingen ontstaan. Het gebruik van de creme is een diep doordringende behandeling die men dagelijks moet toepassen. Werkt preventief tegen het verslechteren van de huidlagen, bevordert de doorbloeding, verbetert de natuurlijke beschermfunctie van de huid en voorkomt uitdrogen. Houdt de pH waarde van de huid in evenwicht en herstelt de fysiologische toestand hiervan. Wordt uitstekend door de huid verdragen. Maakt de huid soepel en zacht.

Akile´ne Hydra ultra-actief

Tegen extreem vochtarme en zeer droge voethuid. Hydrateert intensief 24 uur non-stop. Sterke verhoorning en overmatige eeltvorming(hyperkeratose) neemt af. De voethuid wordt terug soepel, zacht en veerkrachtig.

Akile´ne Cicale´ne

Ondersteunt het herstelproces van barstjes en scheurtjes in voeten en handen. Bevordert het dichtgaan, hydrateert en herstelt de vetstof barrière.

Akilwinter

Voorkomt en herstelt barstjes en scheurtjes die ontstaan bij een schrale, ruwe of droge huid ten gevolge van kou en vochtigheid. Kalmeert kriebelend gevoel. De hydraterende en vetinbrengende creme versterkt en maakt de ruwe huid weer soepel en zacht.

Akile´ne rustgevende creme

Verlicht en verzacht het ongemak van opgezette voeten. Neemt onmiddelijk vermoeidheid weg. Verfrist en geeft een behaaglijk gevoel van rust en ontspanning. Voorkomt blaarvorming bij lang staan, wandelen of lopen.

Akile´ne verfrissende spray

Koelt onmiddelijk af. Ontspant en bevrijdt voeten en benen van oververhitting. Kan op ieder ogenblik worden toegepast. Gaat door kousen of sokken heen en maakt geen vlekken.

Akile´ne creme anti-transpiratie

Normaliseert en reguleert sterke voettranspiratie zonder transpireren te stoppen. Neemt direct zweetvoetengeur weg. De creme beschermt kwetsbare voeten en ondersteunt het herstellend vermogen van beschadigingen van de huid tussen de tenen.

Akile´ne vapo anti-transpiratie deo-biactief

Regelt zeer snel hevige voettranspiratie. Neutraliseert zweetlucht en voorkomt ontwikkelen van zweetvoetengeur dankzij een natuurlijk bacteriedodend middel (alpen korstmos) en een tweevoudige geurenreceptor. De vapo is zeer geschikt om op kousen of in schoenen te sprayen.

Akile´ne voetpoederspray

Absorberen het klamme zweet, de voethuid wordt droog, zonder uit te drogen. Reguleert en geeft een doorweekte en vochtige voethuid zijn weerstand en veerkracht terug. Legt een beschermfilm op de voeten om opwarming en wrijvingen te voorkomen. Neemt ogenblikkelijk zweetvoetengeur weg en verfrist.

Samenwerkende Pedicures

Ik gebruik 5 producten uit deze voetverzorgingslijn, te weten:

 

 

 Klovenzalf

Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

Oplossing voor Mycosenagels

Mycosenagels, ook wel kalknagels genoemd, is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium bosate. Dit product bevat beslist géén water.

Oplossing voor Voetschimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor Voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandel-olie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium bosate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

Antischimmelspray

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel.

Voetdeospray

Een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie én de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

Bereikbaarheid

Van maandag t/m zaterdag ben ik telefonisch bereikbaar. Bij geen gehoor... laat een bericht achter op de voice-mail en ik bel u terug. Of klik op deze link  en mail mij, janny@pedicurederoos.nl

Pedicure Cadeaubon:

Een leuk idee om een vriend, vriendin of familielid te geven. De cadeaubon is er vanaf € 10,- en kan voor elke behandeling of product gebruikt worden.Aangesloten bij:
 
 

 

Privacy:

Wij hechten veel waarde aan uw privacy, klik hier voor onze privacyverklaring.